marți, 20 iunie 2017

Instalarea noului preot paroh la Parohia Ortodoxă Corpadea




 
Duminică 18 iunie 2017, în ziua prăznuirii Sfinților Români, credincioșii Parohiei Corpadea din Protopopiatul Cluj I l-au întâmpinat pe noul lor păstor sufletesc. Evenimentul a început prin slujirea Sfintei Liturghii de către un sobor de preoți condus de Pr. protopop Dan Hognogi. Cuvântul de învățătură rostit de Pr. Protopop a evidențiat atitudinea apostolilor la chemarea Mântuitorului Hristos lansând un apel la meditație: Percepem si noi chemarea lui Dumnezeu?
                                      
După săvârșirea Sfintei Liturghii, a urmat festivitatea de prezentare și actul de instalare al noului preot al Parohiei în fața unui număr mare de credincioși. Pr. Protopop a dat citire deciziei de numire a Pr. Ciprian Nicoară ca preot paroh înmânandu-i Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și cheile bisericii. 

                                      

Preotul nou instalat a adus multumiri ÎnaltPreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, părintelui Protopop si tuturor celor apropiați, întreaga lucrare a preotului fiind sprijinită de prezenta acestuia în parohie alături de familia sa.
  

La final, P.C. Părinte protopop a exprimat un cuvânt de apreciere la adresa Pr. Mihai Pop, cel care a desfășurat o activitate rodnică timp de 8 ani la parohia Corpadea.

La final, cu bucurie duhovnicească cei prezenti au participat la agapa creștinească pregătită cu acest prilej.